Betalning & Returer

Beställningar

Hur tjock är mattan?

Högens tjocklek varierar beroende på mattans stil. För mer info besök hela faq-sidan

Vad är fluffen i min matta?

Det är inte ovanligt att en ny handgjord matta fluffar. Under de första veckorna börjar överskott av ull som har fångats i högen dyka upp och frigörs gradvis. I persiska mattor försvinner detta ofta efter 1-2 vakuumsessioner, men i indiska tillverkade mattor kan det ta lite längre tid.

Varför har handgjorda mattor några brister?

Handgjorda mattor har brister eftersom de är handgjorda, och detta ökar mattans värde, intresse och egenskaper. I nomadmattor är de flesta variationer inte avsiktliga, utan helt enkelt på grund av det faktum att det är mycket svårare för nomadvävare att tillverka mattorna än vad det är för verkstadsvävare.

De vävstolar som används på landsbygden är vanligtvis mycket grundläggande horisontella vävstolar placerade på golvet, vilket gör det mycket svårare att knyta en perfekt symmetrisk matta.

Kan jag låna en matta för att se om den passar mitt hem?

Det är inte möjligt att låna en matta. Om du köper en matta och upptäcker att den inte passar in som förväntat kan du returnera den inom 30 dagar.

Hur fungerar din prissättning?

Att sätta ett pris på en handgjord matta är mycket svårt. Priset kan bestämmas beroende på kvaliteten på ullen, färgerna som används, mönstrets design, men naturligtvis också om det är en gammal matta eller en matta som det är svårt att hitta idag. Nomadiska mattor är till exempel mycket svårare att hitta idag, vilket gör att priserna blir högre på dem.

Hur köper jag en matta från din webbplats?

Börja med att välja mattan du vill köpa. Klicka på mattan för mer detaljerad information. Till höger ser du priset på mattan. Om mattan inte säljs eller reserveras finns det en knapp under priset med texten: ”Köp”.

Klicka på knappen "Köp" för att placera mattan i din kundvagn. Kundvagnen visas längst upp till vänster på webbplatsen. Samma procedur kan upprepas som anges ovan för att lägga till flera mattor i din kundvagn.

Nästa steg är att gå till kassan. Du gör detta genom att klicka på länken "Fortsätt till kassan" som syns under mattorna i din kundvagn.

Det sista steget är att välja din betalningsmetod. Du kan betala med kreditkort eller via banköverföring. Klicka på det alternativ du vill använda och följ instruktionerna.

Har du en katalog för dina mattor?

Nej, vi har ingen katalog eftersom alla våra mattor kan ses på vår webbplats. Genom att ha alla våra mattor på webbplatsen är det lättare för oss att ständigt uppdatera informationen på våra mattor, vilket ger mer korrekt och aktuell information till våra kunder.

Hur är det möjligt att sälja lyxiga mattor till mycket billiga priser?

Det finns två huvudorsaker. Först är att vi säljer mattor runt om i världen men vi äger ingen butik någonstans. Det andra är att vi säljer produkter i stora mängder och vi kan erbjuda produkter till lägsta priser.

Hur säkra är de transaktioner jag gör?

Transaktionerna på vår hemsida är mycket säkra och vi samarbetar med Klarna som sköter alla våra internetbetalningar. Alla betalningar görs på en säker krypterad anslutning för din säkerhet och för att skydda och förhindra våra kunder från bedrägerier. Betalningar är auktoriserade med en teknik som kallas 3D-Secure. Alla betalningar kontrolleras också manuellt för din säkerhet.

Vilka betalningsmetoder accepterar ni?

Vi erbjuder två betalningsmetoder med kreditkort, antingen VISA eller MasterCard; och genom förskottsbetalning som görs med transaktioner direkt från ditt bankkonto till vårt bankkonto.

Vad är 3D Secure?

3D Secure är ett paraplybegrepp för en säkerhetsteknik som har utvecklats av VISA och MasterCard i samarbete. Tanken är att kortinnehavaren måste identifiera sig genom att skriva en personlig kod när man köper online.

Kunden får den här koden från sin bank. Vid användning av denna teknik tar banken som utfärdade kortet ansvar för att täcka den ekonomiska risken i samband med potentiellt bedrägeri.

För mer besök hela faq-sidan.

Hur ser jag på mina beställningar?

Du kan se dina beställningar genom att klicka på "Mitt konto" som finns högst upp på sidan och sedan logga in med din e-postadress och lösenord. Här kan du se dina nuvarande och tidigare beställningar, och du har också möjlighet att spåra dina nuvarande leveranser. För mer besök hela faq-sidan.

Hur avbryter jag en beställning?

Om du vill avbryta en beställning, skicka ett e-postmeddelande till info@fybernots.com så avbryter vi beställningen och bekräftar den åt dig. Du kan också logga in på ditt konto och avbryta beställningen själv och om du fortfarande har problem, bläddra hela faq-sidan.

Hur kan jag ändra min beställning?

Om du vill ändra en beställning, skicka ett mail till info@fybernots.com och låt oss veta vilken matta, kuddfodral eller läderväska du vill ha istället för en beställning. Observera att vi bara kan ändra beställningar som inte har skickats ut och de som placeras med alternativet "Banköverföring" vilket innebär att de inte har hanterats eller skickats från vårt lager!

Mer information finns på faq-sidan.

Hur mycket kostar frakten?

Vi erbjuder alltid minst ett gratis fraktalternativ inom EU. Utanför EU varierar kostnaderna från land till land och detaljerad information finns i våra "Allmänna villkor".

Hur lång tid tar leveransen?

Normal leveranstid är 1-5 arbetsdagar inom EU och 2-8 arbetsdagar till andra delar av världen.

Behöver jag vara hemma för att ta emot min matta?

Ja, någon måste vara hemma när leveransen kommer. Du kan kontakta DHL för mer information om leveranstiden eller för att ändra leveransadressen.

Hur spårar jag min beställning och leverans?

När du har gjort din beställning och den har packats får du ett bekräftelsemeddelande från fybernots.com. Det här e-postmeddelandet innehåller leveransinformation och spårningsinformation. Du kan använda denna information för att spåra din beställning via DHL: s webbplats på www.dhl.com. Så För mer bläddra, fyll i faq-sidan.

Du kan också spåra dina beställningar genom att logga in på fybernots.com med lösenordet och användarnamnet du registrerar dig med och klicka på “Mitt konto”.

Varför är handgjorda bättre?

Handgjord produkter kan erbjuda högre kvalitet och mer uppmärksamhet på detaljer - men de kan också ge köpare några överraskande sidofördelar. 1. Handgjord Produkterna är gröna. Arbete som utförs för hand tar mindre energi än en monteringslinje för massproduktion, vilket gör den mer miljövänlig.

Vad är skillnaden mellan handgjorda och handgjorda?

Så vad säger experterna? American Heritage Dictionary definierar “handgjort" som; tillverkas eller förberedas för hand snarare än med maskin. Det är en definition av “Handgjord”; att mode eller göra för hand. Merriam Webster: handgjort; göras för hand eller genom en handprocess.

Varför handgjorda presenter är speciella?

Handgjorda presenter låt mottagaren ofta känna att de är älskade. ... Dessutom, en handgjord gåva låter någon känna sig extra speciell för istället för att ge en butiksköpt present, valde du att lägga din tid på att skapa något. Utan tvekan kommer den som kommer att få det att känna bara bra vibbar

Vad menar du med hantverk?

Hantverksprodukter är de som producerar saker med händerna för att möta behoven hos människorna i deras lokalitet. Maskiner är inte använd.

Vilka är fördelarna med hantverk?

  • Återanvändbarhet av avfallsmaterial:
  • Förbättrar kreativitet och färdigheter:
  • Tillgång på råvaror:
  • Tjäna pengar med egenföretagande:
  • Stärker ekonomisk tillväxt:
  • Minsta investering:
  • Miljövänlig:
  • Bra kvalitet och unikhet:

Är kohudläder äkta läder?

Is kohud läder äkta läder? Ja, kohidsläder, precis som andra termer som kan användas för att identifiera läder, är naturligtvis ”verklig"Eller"verkligläder eftersom termen helt enkelt avser ett material som kommer från bearbetning och garvning av rå kohud.

Är kohudläder dyrt?

Kohud är den mest populära läderoch därmed mer dyra än billigare alternativ som get och buffel.

Håller kohudläder länge?

Men om du letar efter något vintage och rustikt och till överkomliga priser som kommer sista i 7-8 år och skuggan av brunt ser bra ut, då ska du i så fall gå för get läder påsar. För det första, kohud är tåligare än getskinn. Hållbarheten av kohud kan tillskrivas dess tjocklek.

Hur tillverkas kohudläder?

Läder kan vara gjord från skinnet på nästan alla djur inklusive grisar, får, getter och krokodiler. Det vanligaste skinnet som används är dock från a ko. ... När en hud förbereds tas huden bort från djuret och sedan måste köttet tas bort, vilket kan göras för hand eller med en köttmaskin.

Vad är toppskikt kohudläder?

Topp spannmål läder är topp klipp av en kohud. ... topp klipp är vad vi kallar topp spannmål läder och är den starkaste och mest uppskattade delen av kohud. Vi säljer bara toppkorn läder! I alla fall, topp spannmål läder är en allmän term som helt enkelt hänvisar till topp klipp eller lager av skinnet.

Vad är läder av högsta kvalitet?

  • Fullkorn läder är högsta kvalitet betyg av läder pengar kan köpa. Den kommer från det övre lagret av skinnet och innehåller allt naturligt spannmål. ...
  • Toppkorn läder är den näst högsta betyget av läder och tar bort det yttersta lagret av skinnet.

 

Vad kan vi göra av ull?

Eftersom ylle är en fiber som är gjord i tråd eller garn, sakerna tillverkad av ull är gjord från det garnet. Mattor, mattor, kuddfodral och handväskor.

Vilka är de fem användningarna av ull?

du använder. Förutom kläder, ylle har använts för filtar, hästmattor, sadeldukar, mattor, isolering och klädsel. Ylle filt täcker pianohammare och används för att absorbera lukt och ljud i tunga maskiner och stereohögtalare.

Vad är ull?

Ylle är textilfiber som erhålls från får och andra djur, inklusive kashmir och mohair från getter, qiviut från muskoxen, hud- och pälskläder från bison, angora från kaniner och andra typer av ylle från kamelider. Ylle består av protein tillsammans med en liten andel lipider.

Vad är ull gjord av?

Ull, djur fiber bildar det skyddande skyddet, eller fleece, av fåren eller av andra håriga däggdjur, såsom getter och kameler. Förhistorisk man, som klädde sig med fårskinn, lärde sig så småningom att göra garn och tyg från deras fiber täcker.

Är ull bättre än bomull?

Bomull är också en samling tätt lindade fibrer, men med mycket mjukare ytor. Vid torra förhållanden, ylle är bara något bättre för att bevara värmen, men när båda materialen är våta, ylle erbjuder mycket bättre isolering eftersom de fjälliga fibrerna gör att fler luftfickor kan förbli i tyget.

Vilket land producerar den bästa ullen i världen?

Australien är en ledande tillverkare av ull som till största delen kommer från merinofår men har förmörkats av Kina när det gäller totalvikt. Nya Zeeland (2016) är den tredje största ullproducenten och den största producenten av korsad ull.